Revolution Precrafted tulee Pohjois-Euroopan markkinoille ja Suomeen

Revolution Precrafted on tällä hetkellä 27 maassa toimiva alansa johtava tehdasvalmisteisten rakenteiden suunnittelija ja toimittaja. Alvardagin kanssa tehdyn sopimuksen myötä yritys on nyt tulossa Suomeen ja Skandinaviaan vahvasti jo tämän ja ensi vuoden aikana.

Revolution Precrafted ja Alvardag ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jossa yhtiöt sopivat resurssien keskinäisestä jakamisesta sekä strategisesta yhteistyöstä. Yhteistyö mahdollistaa teknologian ja osaamisen jakamista yhtiöiden välillä. Käytännössä tämä tarkoittaa esivalmistettujen rakenteiden ja kokonaisten tehdasvalmisteisten tilojen tuontia sekä suomalaisen ja skandinaavisen puurakentamisen asiantuntemuksen ja osaamisen viemistä kansainvälisille markkinoille.

Tämän kumppanuuden kautta myös suomalaisilla puutuoteteollisuuden yrityksille ja kansainvälisesti tunnustetulle huipputason puuosaamiselle avautuu huima kasvumahdollisuus kansainvälisille markkinoille. Revolution Precraftedin ja Alvardagin yhteistyö Pohjois-Euroopan markkinoilla on avain myös maailman parhaiden suunnittelijoiden, brändien ja Pritzker-palkittujen arkkitehtien ainutlaatuisiin suunnitteluresursseihin sekä maailmanlaajuisiin valmiisiin tuotantoresursseihin.

Revolutionin tulo Pohjois-Euroopan markkinoille avaa uuden monipuolisen mahdollisuuden tuottaa erittäin ekologisia, toiminnallisia ja muokattavia, huippusuunniteltuja tiloja. Tämän lisäksi Revolutionille avautuu pääsy pohjoismaiseen ekologisen puurakentamisen teknologiaan ja samalla mahdollisuus yhdistää omaa järjestelmäänsä Skandinavian vahvan puuklusterin kanssa. Yritysten tarkoituksena on käyttää puuteknologiaa osana olemassa olevissa hankkeissa sekä uusissa ainutlaatuisissa projekteissa ympäri maailman.

Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa tavoitteena on vahvistaa Revolutionin läsnäoloa Euroopassa sovittamalla yhteen olemassa oleva järjestelmä puurakentamisen sekä paikallisten määräysten kanssa. Pohjolan markkinoille räätälöity järjestelmä avaa Revolutionile lisää hankkeita Pohjois-Euroopassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Virossa, Venäjällä ja muilla Keski- ja Pohjois-Euroopan markkinoilla. Nyt allekirjoitetun sopimuksen perusteella Alvardag toimii hankkeiden yhteistyökumppanina

“Olen erittäin iloinen siitä, että saimme tämän yhteistyön puitteet sovittua Alvardagin kanssa ja odotan innolla kehitystä ja laajentumistamme Pohjois-Euroopan markkinoille maailmanluokan teknologiamme, tuotannon, brändin ja toimintamalliemme myötä. Tulevina vuosina olemme innolla kehittämässä miljoonia neliömetrejä ainutlaatuisia tiloja Euroopan markkinoilla “, sanoi Revolution Precrafted toimitusjohtaja Robbie Antonio.

Revolution Precrafted

Revolution Precrafted on viimeisen kuuden kuukauden aikana solminut yli 8,7 miljardin dollarin suuruiset toimitukset, kuten 3,2 miljardin dollarin kumppanuuden Seven Tide -yrityksen kanssa, Dubain “The World Islands” projektille ja 1,2 miljardin dollarin sopimuksen Okkyin-projektiin Myanmarissa. Revolution on myös allekirjoittanut 300 miljoonan dollarin jälleenmyyntisopimuksen Novo Development: n kanssa rakentaakseen vähintään 1000 kotia Trinidadin ja Tobagon, Guyanan, Jamaikan, St. Lucian sekä Bahaman valtioihin. Näiden lisäksi yritys on tehnyt kaupat, jossa rakennettiin 85 ylellistä lomakotia Okinawassa, Japanissa ja 2 000 kotia Puerto Ricossa, Grupo Cachon kanssa. Viime heinäkuussa yritys ilmoitti suunnitelmistaan rakentaa 460 miljoonan euron ekologisen kohteen Brasiliaan.

Euroopan markkinoilla viimeaikaiset hankkeet pitävät sisällään mm. 52 miljoonan dollarin suuruisen hankkeen Barcelonan lähellä sekä Neinor Homes S.A-hankkeen, joka toteutettiin Navarrassan ja Castellonissa Espanjassa.

www.revolutionprecrafted.com

 

Alvardag

Alvardag on suomalainen design-, projektinjohto- ja kiinteistökehitysyhtiö.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja David Vatka, [email protected], 040 482 1177

Kiinnostuitko? Anna yhteystietosi niin olemme yhteydessä