Kylpyhuoneen uusi kaunotar

Alvardagin pääsuunnittelija Lauri Ylönen, Aivanin Saku Sysiö ja kotimainen design-lattiakaivojen ammattilainen Vieser yhdistivät voimansa, ja loivat täysin uudenlaisen, katseenvangitsevan lattiakaivonkannen.

Sanotaan, että kun hyvät ihmiset ja ideat kohtaavat, lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. Lauri Ylösen, Saku Sysiön ja Vieserin yhdistettyä osaamisensa ja luovuutensa, osoittautui vanha väittämä todeksi. Yhdessä he kehittivät ainutlaatuisen ja modernin lattiakaivonkannen, joka henkii itäimaista kylpemiskulttuuria ja -rituaaleja. Tyylikäs kansi tuo harmoniaa ja seesteisyyttä mihin tahansa kylpyhuoneeseen.

Hyvä design yhdistää ulkonäön ja funktionaalisuuden

Kokonainen kylpyhuonemaailma, itämaisella teemalla ja tunnelmalla maustettuna, rakentuu designkannen ympärille. Samalla perinteinen kansi muuntuu teknisestä välttämättömyydestä keskeiseksi designhelmeksi, joka näyttää ja tuntuu hyvältä.

”Halusin luoda kannen, joka tuo mihin tahansa kylpyhuoneeseen balilaisen ulkosuihkun tunnelmaa. Se tuo suihkutilaan itämaista eksotiikkaa, mutta puu on myös kovin suomalainen materiaali,” Lauri kertoo suunnittelunsa lähtökohdista.

Uudet lattiakaivonkannet nähdään myös Design by Lauri -ohjelmassa rakennetuissa taloissa.

Tutustu Vieserin valikoimaan »

Kiinnostuitko? Anna yhteystietosi niin olemme yhteydessä

[contact-form-7 404 "Not Found"]